A Főzősuli második adásában húsmentes finomságok elkészítésére tanít titeket soron következő sztár séfünk, Albert Judit.

Ha eddig csak mirelit pizzát mertél sütni, de vágysz egy igazi házi pizzára, akkor gyere és tanuld meg ezt a pofonegyszerű receptet, amit vegetariánus szakácsunk 3 féle feltéttel készít el.

Míg kel a pizzatészta, addig zöldséglevesek készülnek, s mire megfőnek a levesek, édes és sós sütemény is készül.

Vizsga ezúttal sem lesz, de figyelni erősen ajánlott, mert nem mutatjuk meg mégegyszer!



Kiknek ajánljuk a kurzust?

  • Akik jól mozognak a konyhában, de még ellesnének pár trükköt.
  • Akik profin sütnek-főznek, és szívesen "beledobnak" pár jótanácsot a közösen készített étekbe.
  • Fejlődésben lévő konyhatündéreknek.
  • Újdonságokra vágyóknak.
  • Azoknak, akik összekeverik a tojást az avokádóval.
  • Mindenkinek, aki szeret vidám társaságban, jó hangulatban főzőcskézni.
Mire készülj?

Például arra, hogy tetőtől talpig lisztes leszel. Na jó, ez nem annyira valószínű, de azért simán elképzelhető ezért olyan ruhában gyere, amit nem sajnálsz, illetve hozhatsz cuki kötényt!

Közös sütés-főzés lesz, tehát az aktuális sztár séfünk bármikor felszólíthat például hagymapucolásra, ezért legyen nálad papírzsepi, vagy búvárszemüveg. 

A főzőtanfolyam nem egymásra épülő alkalmakból áll, így bármelyik alkalomra jelentkezhetsz.


Az következő alkalom időpontja:
2018. november 03. 11:00 - 14:00
Helyszín: Budapest, XIV. Teleki Blanka u. 6. MKKP főhadiszállás
A konyhánk térfogata nem túl nagy, ezért a létszámot 5 főben maximalizáltuk.
Jelentkezni itt tudsz: https://goo.gl/forms/kAnzppDZxUB90Qvr1